Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/vider4vx/public_html/modules/image_fupload/image_fupload_imagefield/image_fupload_imagefield.module on line 505

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/vider4vx/public_html/modules/image_fupload/image_fupload_imagefield/image_fupload_imagefield.module on line 505
Новини | Видео семинари, курсове, обучения - социално и здравно осигуряване, счетоводство, одит, право, маркетинг, данъци
  • notice: Trying to get property of non-object in /home/vider4vx/public_html/modules/taxonomy_breadcrumb/taxonomy_breadcrumb.module on line 79.
  • notice: Trying to get property of non-object in /home/vider4vx/public_html/modules/taxonomy_breadcrumb/taxonomy_breadcrumb.inc on line 132.
  • notice: Undefined property: stdClass::$captcha_type in /home/vider4vx/public_html/modules/captcha/captcha.inc on line 74.
  • notice: Undefined property: stdClass::$module in /home/vider4vx/public_html/modules/captcha/captcha.inc on line 84.
  • notice: Undefined property: stdClass::$captcha_type in /home/vider4vx/public_html/modules/captcha/captcha.inc on line 84.
  • notice: Undefined property: stdClass::$captcha_type in /home/vider4vx/public_html/modules/captcha/captcha.module on line 361.

Новини

Коледна оферта
19.12.2014 г.

По случай Коледа и Новогодишните празници Ви предлагаме 50% намаление –12.00 лв. за всеки от следните семинари:

КАКВО НЕ ЗНАЕМ ЗА САМООСИГУРЯВАЩИТЕ СЕ ЛИЦА - http://bit.ly/1ANVWDB

ПРИМЕРИ ОТ ПРАКТИКАТА – ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ПРИ ВРЕМЕННА НЕРАБОТОСПОСОБНОСТ И МАЙЧИНСТВО - http://bit.ly/1v7xYzJ

НОВОСТИ В СОЦИАЛНОТО И ЗДРАВНОТО ОСИГУРЯВАНЕ В СИЛА ОТ 01.01.2014http://bit.ly/1zt09j5

ПРОФЕСИОНАЛНИ УМЕНИЯ ЗА ПРЕЗЕНТИРАНЕ - http://bit.ly/1wSWck7

За всяка платена поръчка ще получите данъчна фактура и достъп до семинара на уебсайта без краен срок за ползване на семинара.
Изненадайте колега или приятел с един по-различен подарък!
Коледната оферта е валидна до 06.01.2015 г.

Специална оферта до 10 юли
07.07.2014 г.

Атлас Консултинг предлага на Вашето внимание семинар на тема "Професионални умения за делово общуване"
• Защо умението да се общува е важно за Вашия успех в бизнеса?
• Методи за успешни преговори и продажби;
• Съвременните световни концепции по темата Делово общуване и бизнес практики.
Лектор е Христо Георгиев - консултант и преподавател в областта на бизнеса и мениджмънта, инженер по професия. Бил е Директор на представителството на IBM у нас.

Предлагаме Ви специална оферта – можете да купите семинара за 18 лв. до 10 юли.
Поръчайте тук
http://www.video-seminars.com/content/profesionalni-umeniya-za-delovo-obshchuvane

Остават 10 дни до Великден
10.04.2014г.

По-малко от две седмици до Великден – християнски празник, повод за събиране на семейството и възможност за почивка, без да ползваме годишния си отпуск. Почти винаги свързваме този празник с дълги разговори сред семейството и приятели, домашен уют, голяма трапеза с много храни. Но има и друга възможност – да използваме два или три дни от празниците, за да посетим интересно място или природна забележителност, където да почиваме без много приготовления и “тежки” събирания.
Предлагаме Ви четири маршрута за пътуване по Великденските празници, които са лесно достъпни, не изискват дълъг престой и в същото време предлагат красота и спокойствие.

1. Троянски манастир "Успение Богородично"
Троянският манастир "Успение Богородично" е най-големият манастир в Стара планина, в близост до река Черни Осъм, чиито води носят свежест на манастирската околност. Намира се на 10 км югоизточно от Троян.
Особено забележителни в манастира са стенописите. През 1847 г. монасите поканили един от най-известните възрожденски художници - Захарий Зограф, за да създаде украсата на църквата "Успение Богородично". Стенописите на Захарий Зограф покриват всички вътрешни стени на храма и галерията от западната й част и от северната страна.
Манастирът предлага и стаи със санитарен възел и възможност за хранене.

За информация: http://bit.ly/1em44ja

2. Крушунски водопади
Крушунските водопади представляват богата водна каскада с много прагове и басейнчета, обитавани от различни растения и животни. Водопадите се намират близо до село Крушуна, община Летница, на 34 км от Ловеч.
Дотам се стига по лесно проходима еко-пътека, обградена от зеленина и бистра вода. На много места има мостове, от които може да се наблюдава природната красота на местността.
Близо до Крушунските водопади има няколко пещери - Урушка Маара, Горник и Деветашка пещера.

За информация: http://bit.ly/MmfECO


3. Сапарева баня

Сапарева баня предлага красива природа сред най-горещите минерални извори на Балканския полуостров. Намира се в северното подножие на Рила, на 75 км южно от София, на 60 км от Кюстендил, и на 15 км източно от Дупница.
Сапарева баня е известна с най-горещият гейзер на Балканите - 103,8 градуса по Целзий. На всеки шест секунди от отвора му се изхвърля 8-метров фонтан от вряла вода.
Минералната вода в Сапарева Баня е хипертермална, слабоминерализирана, сулфатно-хидрокарбонатна, натриева, флуорна, силициева и сулфидна. Лековитите качества на минералната вода в комбинация с красиви планински изгледи могат да ви накарат да пожелаете да удължите почивката си.
За информация: http://bit.ly/1ipoGZZ

4. Манастир “Седемтте престола”

Манастир "Седемте престола" се намира в дефилето на р. Габровица, близо до гара Елисейна, на 86 км от София.
Манастирът е издигнат по време на Втората българска държава през XII–XIV век. През 1868г. към църквата била пристроена открита нартика. Уникалното в нея са седемте олтара – нещо, което няма еквивалент в друг български храм.
В двора на манастира са разположени църква, камбанария и две жилищни сгради, включващи и стаи за посетители. Дворът впечатлява със своята добре поддържана градина с цветя, храсти и стари дървета, сред които и едновековна секвоя.
За информация: http://bit.ly/1ikH4C1 

 

Следете и нашия профил във Facebook за статии и полезни съвети -
https://www.facebook.com/Videoseminarsbg

 

Специална оферта до 10 април
08.04.2014 г.

“Атлас Консултинг” предлага на Вашето внимание семинар на тема "Авторски и лицензионни възнаграждения".
Каква е правната регулация според националното законодателство?
Как се облагат такива възнаграждения по СИДДО?

Лектор е Иван Антонов – главен юрисконсулт в дирекция „СИДДО“ в Централно управление на Национална агенция за приходите, притежаващ опит в преговорите за сключване на Спогодби за избягване на двойното данъчно облагане и в областта на международното данъчно облагане.

Предлагаме Ви специална оферта – можете да купите семинара за 12 лв. до 10 април.
ПОРЪЧАЙТЕ ТУКhttp://www.video-seminars.com/content/avtorski-i-licenzionni-vznagrazhdeniya

iСеминар ‘Маркетинг, Интернет Право, Онлайн Бизнес в ЕС’
10.03.2014 г.

Десетият пореден iСеминар ще разгледа интегрираното управление на онлайн бизнес и нормативните изисквания към търговията в онлайн среда. Ще бъдат представени основните аспекти на един успешен онлайн бизнес и ще бъде показано как Вашето онлайн присъствие може да се превърне от интернет платформа в работещ бизнес модел. Едни от водещите български онлайн екперти ще разгледат целия процес по изграждане и управление на онлайн репутация: от избора на домейн и ключови думи - до мониторнинга и маркетинга, от управлението на онлайн общности и мрежи - до правните норми и рискове за онлайн бизнеса.
iСеминар ‘Маркетинг, Интернет Право, Онлайн Бизнес в ЕС’  ще се проведе на 24 април в хотел Central Forum (бул. “Цар Борис III” 41, София).
Лектори ще бъдат Игнар Арсенов, Директор на Европейски Потребителски Център – България, адвокат Евгения Ганчева, Банко Стоянов, Калин Каракехайов и др.
Всички участници в Семинара ще получат сертификат за участие и ще имат възможност да участват в дискусиите на семинара, както и да зададат своите въпроси лично към лекторите.

ПРОГРАМА
09:30 - 10:00 – Регистрация
10:00 - 10:15 - Откриване на семинара. Представяне на основните аспекти на един успешен онлайн бизнес.
10:15 - 11:30 - Задължения на онлайн търговците за продажби на стоки в страни от Европейския Съюз. (Лектор: Игнат Арсенов)
11:30 - 11:45 - Кафе-Пауза
11:45 - 13:00 - Управление на правните рискове в е-бизнеса (Лектор: адвокат Евгения Ганчева)
13:00 - 14:00 - Обяд в хотел Central Forum ****
14:00 - 14:45 - Традиционни канали за e-маркетинг: имейл маркетинг и онлайн промоции. (Лектор: Георги Динчев)
14:45 - 16:00 - Онлайн общности. (Лектор: Банко Стоянов)
16:00 - 16:15 - Почивка
16:15 - 17:30 - On-Page оптимизация и брандиране. (Лектор: Калин Каракехайов
17:30 - 17:30 - Дискусия. Индивидуални консултации.


За повече информация и реклама:

http://i.seminari.bg/
02.42.77.561
0888.408.615

Новите промени в социалното и здравно осигуряване
06.02.2014 г.

Семинарът във видео формат "Промени в социалното и здравното осигуряване в сила от 01.01.2014 г." предлага информация за промените в бюджета на държавното обществено осигуряване и бюджета на Националната здравно-осигурителна каса, промените в Кодекса за социално осигуряване, разяснения за максималният размер на осигурителен доход през 2014 г. и други важни въпроси относно общественото осигуряване.
Научете повече
http://www.video-seminars.com/content/promeni-v-socialnoto-i-zdravnoto-osiguryavane-v-sila-ot-01012014-g

Нови промени в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс
16.12.2013 г.
Източник: Mediapool.bg

С последните промени в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс (ДОПК) от началото на декември се промени редът за погасяване на задълженията за данъци и осигурителни вноски. Предвижда се погасяване първо на главниците за данъци и осигурителни вноски с изтекъл срок за плащане и след това лихвите по тях. По този начин се спира начисляването на лихви и се предотвратява натрупването на нови задължения. Досега дълговете се погасяваха по реда на възникването им.

С последните промени в ДОПК се удължи с една година и срокът за отписване на публични задължения, погасени по давност. Така всеки, който има дългове с изтекла погасителна давност (отпреди 01. 01. 2008 г.), може да поиска да ги отпише с подаването на писмено възражение пред НАП до края на 2014 г., а не както беше досега - до края на тази година. Възражението може да се подаде лично или да се изпрати по пощата до офиса на НАП по постоянен адрес за физическите лица или по регистрация на юридическите лица.

Смяна на личния Ви лекар
27.11.2013 г.

Наближава периодът за избор или смяна на личен лекар - от 1 до 31 декември. Процедурата не изисква много време - трябва да попълните регистрационна форма, която можете да изтеглите оттук: http://www.nhif.bg/ (раздел Вие питате), след което трябва да отидете при новия Ви личен лекар с формата и здравната Ви книжка. Не е необходимо да се отписвате от настоящия Ви лекар.


Вижте "Обезщетения за безработица и помощи от НОИ - изплащане и ползване"
20.09.2013 г.

Новият семинар във видео формат "Обезщетения за безработица и помощи от НОИ - изплащане и ползване" съдържа информация за условията за ползване на обезщетения за безработица и няколко вида помощи, изплащани от Националния осигурителен институт (НОИ). Лектор е Аспасия Петкова, консултант по социално и здравно осигуряване на свободна практика.
Научете повече -
http://www.video-seminars.com/content/obezshcheteniya-za-bezrabotica-i-pomoshchi-ot-noi-izplashchane-i-polzvane 

Ще можем да сменяме личния си лекар и по електронен път
19.07.2013 г.


Ще можем да сменяме личния си лекар и по електронен път. За това съобщи Таня Загорова, началник отдел „Информационно осигуряване на извънболнична и болнична медицинска помощ” в НЗОК, съобщи информационна агенция „Фокус“.
Смяната на личния лекар по виртуален път ще може да се случи благодарение на информационната система на НЗОК, която вече ще бъде достъпна с персонален код 10-цифрен код, а не само чрез електронен подпис, както беше досега.


Вижте "Отпуски - Ползване, отлагане и изплащане"
15.07.2013 г.

“Атлас Консултинг” предлага на Вашето внимание семинар на тема: "Отпуски - Ползване, отлагане и изплащане". Лектор е Аспасия Петкова, консултант по социално и здравно осигуряване на свободна практика.
Научете повече 
- http://www.video-seminars.com/content/otpuski-polzvane-otlagane-i-izplashchane


Вижте "Социално и здравно осигуряване на българи, работещи в страна-членка на Европейския съюз и чужденци, работещи в България" - Част 1 и Част 2
01.07.2013 г.

Предлагаме на Вашето внимание нов видео семинар на тема "Социално и здравно осигуряване на българи, работещи в страна-членка на Европейския съюз и чужденци, работещи в България" - Част 1 и Част 2. Лектор е Аспасия Петкова, консултант по  социално и здравно осигуряване на свободна практика.
Научете повече
http://www.video-seminars.com/content/socialno-i-zdravno-osiguryavane-na-blgari-raboteshchi-v-strana-chlenka-na-evropeyskiya-syuz

Вижте "Процедура за прилагане на спогодбите за избягване на двойното данъчно облагане"
20.06.2013г.

Предлагаме на Вашето внимание нов видео семинар на тема "Процедура за прилагане на спогодбите за избягване на двойното данъчно облагане". Той е представен от Иван Антонов, главен юрисконсулт в Централно управление на Национална агенция за приходите.
Научете повече за СИДДО
http://www.video-seminars.com/content/procedura-po-prilagane-na-spogodbi-za-izbyagvane-na-dvoyno-danchno-oblagane

Запознайте се с лекторите на видео семинари
03.06.2013г.

Лекторите на семинари на уеб платформата www.video-seminars.com имат дългогодишен опит в своята област, както и в обучението на групи хора. Целта на “Атлас Консултинг” е да предложи качествено обучение, което ще Ви помогне да достигнете до нови знания и да разрешите настоящи или бъдещи свои проблеми.
Прочетете повече за лекторите -
 http://www.video-seminars.com/node/106

Вижте "Трудовият договор и трудовите правоотношения"
14.05.2013г.

Предлагаме на Вашето внимание нов видео семинар на тема “Трудовият договор и трудовите правоотношения”. Той е представен от проф. д-р Емил Мингов, професор в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, ръководител на катедра “Трудово и осигурително право”.
Научете повече от семинара  “Трудовият договор и трудовите правоотношения” -
 http://www.video-seminars.com/content/trudoviyat-dogovor-i-trudovite-pravootnosheniya

Вижте "Какво не знаем за самоосигуряващите се лица"
27.04.2013г.

Самоосигуряващите се лица подлежат на задължително здравно и социално осигуряване. Тези лица трябва да внасят осигурителни вноски и да спазват законовите срокове за задълженията си.

Самоосигуряващите се лица имат права и задължения, свързани със социалното осигуряване. Промените в Кодекса за социално осигуряване засягат тези лица във връзка с техния здравноосигурителен статус, права и задължения.

Научете повече от семинара „Какво не знаем за самоосигуряващите се лица“: http://www.video-seminars.com/content/kakvo-ne-znaem-za-samoosiguryavashchite-se-lica

Следете видео семинарите във Facebook
01.04.2013 г.

Можете да следите видео семинарите на АТЛАС КОНСУЛТИНГ във Facebook - https://www.facebook.com/#!/pages/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/168539879962305
Нови семинари, актуални новини и информация за обучения само на нашата страница във Facebook!

Вижте видео семинара "Промени в Закона за корпоративно подоходно облагане"
27.03.2013 г.

По време на годишното счетоводно приключване е важно да сте запознати с нови промени в данъчни закони. Поръчайте "Промени в Закона за корпоративно подоходно облагане" - http://www.video-seminars.com/content/promeni-v-zakona-za-korporativno-podohodno-oblagane

Видео семинари за Вас
06.03.2013 г.

“Атлас Консултинг” ООД представя уникална уеб платформа за видео семинари в областта на Данъците, Счетоводството, Правото, Социалното и Здравно осигуряване, Маркетинг и Комуникации и други.
Очаквайте видео семинари, включващи тълкуване на последни промени в българското законодателство, техники за усъвършенстване на комуникативните умения и други актуални теми.