Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/vider4vx/public_html/modules/image_fupload/image_fupload_imagefield/image_fupload_imagefield.module on line 505

Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /home/vider4vx/public_html/modules/image_fupload/image_fupload_imagefield/image_fupload_imagefield.module on line 505
Често задавани въпроси | Видео семинари, курсове, обучения - социално и здравно осигуряване, счетоводство, одит, право, маркетинг, данъци
  • notice: Trying to get property of non-object in /home/vider4vx/public_html/modules/taxonomy_breadcrumb/taxonomy_breadcrumb.module on line 79.
  • notice: Trying to get property of non-object in /home/vider4vx/public_html/modules/taxonomy_breadcrumb/taxonomy_breadcrumb.inc on line 132.
  • notice: Undefined property: stdClass::$captcha_type in /home/vider4vx/public_html/modules/captcha/captcha.inc on line 74.
  • notice: Undefined property: stdClass::$module in /home/vider4vx/public_html/modules/captcha/captcha.inc on line 84.
  • notice: Undefined property: stdClass::$captcha_type in /home/vider4vx/public_html/modules/captcha/captcha.inc on line 84.
  • notice: Undefined property: stdClass::$captcha_type in /home/vider4vx/public_html/modules/captcha/captcha.module on line 361.

Често задавани въпроси

 Мога ли да гледам видео семинари без да се регистрирам на уебсайта?


Вие можете да гледате кратки информативни видео филми без да се регистрирате на Сайта. Те служат като представяне. За да гледате видео семинар, ще трябва да се регистрирате и след това да го закупите.


Какво съдържа един видео семинар? 

Видео семинар е видео на уебсайта, което предлага професионално обучение по точно определена тема, достъпно е за гледане от потребители за определен период от време и срещу заплащане на определена цена.
Видео семинар може да съдържа два или повече Видео Семинари, които разглеждат една и съща тема, но за улеснение на Потребителя темата е разделена на части.
Към закупеното видео се предоставя и презентация по темата, която може да бъде разпечатана от клиента.


Какво е Цикъл от видео семинари?

Цикъл от видео семинари е продукт, който съдържа определен брой Видео семинари по дадена тема или закон, които се предлагат на Потребителя срещу заплащане на една пакетна цена.

  

Как мога да закупя Видео семинар и Цикъл от видео семинари от Сайта? 

Във всяка секция на Сайта може да гледате кратки информативни видео филми, за да изберете Видео семинар, който искате да поръчате. Можете да поръчате и Цикъл от видео семинари. За да закупите един Видео семинар или Цикъл от видео семинари, трябва да се регистрирате чрез бутон Регистрация. След регистрация ще получите на Вашия имейл парола, с която да влизате във вашия Профил.
Влезте с Вашето потребителско име и парола на Сайта. Изберете Видео семинар или Цикъл от видео семинари и натиснете бутон Купи (под заглавието на темата и датата). Ще се отвори нова страница Потребителска кошница, където трябва да изберете количеството видео семинари, което да купите. Натиснете бутона Купи. Попълнете Вашите имена и изберете Метод на плащане. В зависимост от начина на плащане трябва да попълните данни за Вашата кредитна карта или PayPal акаунт. Можете да платите и по банков път - данните ще се появят във Вашата поръчка по имейл.
След това натиснете бутон Преглед на поръчката. Проверете данните във Вашата поръчка и ако са вярни, натиснете бутон Изпрати поръчката.

 

Кога и как ще получа видео семинар, който съм закупил?

След заплащане на видео семинар, Вие получавате право на достъп до избрания от Вас видео семинар в рамките на 180 минути, освен ако не е изрично посочено друго време. Видео семинарът става достъпен в Профила Ви на http://www.video-seminars.com/content/moite-klipove.
Внимание: Вие купувате единствено достъп до видео семинар за посоченото в описанието време. Всички видео семинари остават собственост на “Атлас Консултинг” ООД и тяхното сваляне или използване по начини в разрез с Условията за ползване на сайта е забранено.

 

 

Какво да направя, ако закупен видео семинар не се отваря?

Tрябва да проверите дали имате стабилна Интернет връзка, аудио устройство за възпроизвеждане на звук и актуална версия на Adobe Flash Player. Достъпът до видео семинари и цикли от видео семинари може да се осъществявава единствено чрез стрийминг (streaming) - предаване на постоянен поток от аудио и видео сигнали чрез Интернет от Сайта до крайно устройство на Потребителя.
Ако въпреки наличието на споменатите елементи, видео семинарът не се отваря можете да изпратите запитване до „Атлас Консултинг” ООД.

 

Започнах да гледам закупен Видео семинар, но докато го гледах той спря. Защо?

Докато гледате един Видео семинар е възможно да прекъсне Вашата Интернет връзка, независимо дали е за 10 секунди или за по-дълго време, тогава Видео семинарът спира. Моля проверете наличието на Интернет връзка и повторно заредете интернет страницата.


Как мога да се свържа с лекторите, за да питам въпрос за конкретен казус или проблем?

Семинарите на Сайта се водят от външни лектори, независими от Атлас Консултинг ООД, поради което ние сме длъжни да спазваме в конфиденциалност техните лични контакти.
Въпреки това за някои видео семинари имате възможност да зададете въпрос към лектора – чрез опция Задай въпрос по темата.

Какво представлява опцията Задай въпрос по темата?

Опцията Задай въпрос по темата Ви дава възможност да попитате лектор на видео семинар въпрос за казус или проблем в сферата на неговата компетентност.
Опцията е платена, което означава, че ще получите отговор след получено от нас определено плащане, най-късно до пет (5) работни дни на имейла Ви.
За да се възползвате от тази възможност трябва да отидете на поле Задай въпрос по темата и бутон Кликни тук, които се визуализират под част от видео семинарите. Кликнете върху бутона и ще се появи празно поле, където трябва да напишете въпроса си и картинка с код. Когато сте готови, натиснете бутон Изпрати. Ще видите текст „Вашият въпрос бе зададен успешно. За да получите отговор, трябва да продължите и да го купите“ и бутон Купи. Кликнете върху бутона и ще се отвори Потребителска кошница с Вашата поръчка. След това процесът следва същите стъпки като купуване на видео семинар. Виж Как мога да закупя Видео семинар от Сайта www.video-seminars.com

За какво се използват предоставените от мен лични данни?

Вашата лична информация се събира с цел да разберем Вашите нужди и интереси. Информацията, която събираме, ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви: помогнем при попълване на поръчка; информираме отностно продукти или услуги; предоставим услуги и поддръжка; известим за нови услуги или други ползи; предоставим персонализирани промоционални оферти.

За повече информация моля прочетете Условията за ползване.